Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Legea specifica in mod clar ca returnarea produselor in acest caz se face pe cheltuiala clientului. Acest termen nu se aplica produselor personalizate: ‘Art. 16 Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9 – 15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

Legea prevede 14 zile in care puteti returna un produs. Lunablanca ofera 30 de zile in care va puteti razgandi!
Legea aloca maxim 30 de zile pentru restituirea banilor. Lunablanca returneaza contravaloarea produselor in 24 h!

In locul produselor returnate, puteti solicita, conform HG 665/1995, in primul rand repararea, apoi inlocuirea sau restituirea contravalorii acestora.
Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii si returnarea produsului catre dumneavoastra, in cazul in care produsul nu corespunde calitativ (modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale). Suma aferenta produselor returnate o vom transfera in contul indicat de dumneavoastra in Formularul de retur, in 24 h de la data denuntarii contractului de catre client.

Adresa unde se va returna produsul:
S.C. LUNABLANCA S.R.L.
Stefanesti – Arges – Romania, Str. Coasta Campului nr. 24, Bl. B, Sc. A, Ap. 12
Persoana de contact: Elena Marinescu – telefon 0740.078.428

Va rugam sa ne contactati, inainte de a returna produsul, folosind adresa de e-mail office@minomi.ro sau telefon 0740.078.428 (Luni-Vineri: 9 -17).