Lunablanca este expresia unei creativitati speciale…
Dintotdeauna am admirat lucrurile facute manual, insa ce pret punem cu totii pe un asemenea produs? Cum il apreciem? Cu siguranta, primordial, apreciem cu sufletul, apoi platim pretul cuvenit.

Lunablanca

In handmade trudesti, poti petrece ore in sir, chiar zile, pentru a crea un produs remarcabil.  Dar cel care munceste cu placere nu simte povara. Ma simt rasplatita atunci cand produsul final imi aduce zambetul si multumirea sufleteasca si apoi incantarea, aprecierea oamenilor in posesia carora ajunge rodul muncii mele. Am inceput din copilarie, adolescenta, prin a-mi repara lucruri la care tineam si pe care mi le mai doream inca. Acul si ata nu mi-au fost straine niciodata. Aveam acasa, asa cum multi aveti, un sertar plin cu ace, ate, nasturi, andrele, crosete. L-am recreat in casa mea dupa ani de zile. ‘Croitorasul’ este insa, acum,  burdusit cu ate in toate culorile, foarfece si alte instrumente necesare in handmade. Din pasiune si, categoric, din mostenirea genetica… Mama lucra cu andrele sau croseta pentru noi, fetele: caciulite, pulovere, pantalonasi. Tata inca este un mesterila. De aceea, dintotdeauna, sa repar ceva care imi statea in putinta, era o placere, indiferent de timpul petrecut pentru realizare. Si, relativ recent, m-am indragostit de tehnica decoupage… Iremediabil! 🙂 Creativitatea mea este incercata zilnic. Doar aruncati o privire… 😉 

De profesie economist, dupa multi ani, in care am lucrat in marketing, vanzari si management, cu oameni deosebiti, care au contribuit la formarea si dezvoltarea mea ca om, este momentul acum, sa dezvalui tuturor, adevarata mea arta interioara.

Indraznesc, asadar, incurajata realmente de sot si de reactiile celor apropiati, sa impart cu voi, prieteni, admiratori si clienti, bucuria creatiilor mele crosetate sau a altor produse lucrate manual, pictate sau decorate prin diverse tehnici, totul sub marca Lunablanca. Sunt stimulata si de un compliment gratuit din partea unei persoane necunoscute, pe care am vazut-o o singura data in viata. A vazut in mine o persoana distinsa. Iar, dupa cativa ani, a fost vazut asa si copilul meu… Cred ca este o trasatura de familie. 🙂 Un asemenea om cred ca ar trebui sa faca lucruri mirobolante.

Numele Lunablanca ma defineste. Mi l-am ‘asumat’ din adolescenta, atunci cand, pe o coala alba, mi-am dorit sa colorez lumea, sa ies la lumina si sa-mi traiesc viata in toate culorile curcubeului. Maxima definitorie: ‘Doi insi pot tine un secret, numai daca unul il stie.’ – W. Shakespeare. Insa, talentul meu, cu siguranta, nu trebuie sa mai fie un secret. 

Aduceti un strop de culoare in casa ori la birou, bucurati o persoana draga cu un produs special Lunablanca!🙂

Cu drag,

Lunablanca

 

Fii curcubeul din norul altcuiva.

bara-curcubeu

Try to be a rainbow in someone’s cloud.

(Maya Angelou)